J-1 Visum Voorwaarden

Voorwaarden J-1 visum categorie Intern (Stage/Afstuderen)

  • De stage moet plaatsvinden in het vakgebied van opleiding en/of werkervaring.
  • Minimum leeftijd voor het J-1 intern programma is 18 jaar.
  • Voor interns (student of minder dan een jaar geleden afgestudeerd bij begin van stage/training) is de maximale duur van een J-1 visum 12 maanden.
  • Na afloop van het visum kan de J-1 visumhouder nog 30 dagen in de VS blijven om bijvoorbeeld te reizen of zaken af te ronden.

Voorwaarden J-1 visum Trainee

  • Het traineeship moet plaatsvinden in het vakgebied van opleiding plus 1 jaar relevante werkervaring. Voor trainees zonder opleiding in het betreffende vakgebied geldt dat er minimaal 5 jaar relevante werkervaring moet worden aangetoond.
  • Leeftijd voor het J-1 trainee programma is 18-65 jaar.
  • Voor trainees is de maximale duur van het visum in de meeste gevallen 18 maanden.
  • Na afloop van het visum kan de J-1 visumhouder nog 30 dagen in de VS blijven om bijvoorbeeld te reizen of zaken af te ronden.

Voorwaarden J-1 Visa Work & Travel

  • Het Work & Travel programma is alleen voor voltijd studenten die ingeschreven staan bij een MBO, HBO of Universiteit (leeftijd 18-30).
  • Work & Travel periode voor Nederlandse studenten loopt van 15 mei t/m 15 september (je mag ook korter, bijvoorbeeld 2 maanden)

Algemene Voorwaarden J-1 visum programma

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden J-1 Visum Programma

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

  • Internship Tamara

    April 18th, 2018 All in all, I feel pretty content with it. I do feel like the internship Stage-USA…

    Score 4/5
    zoom
  • Internship Anita

    April 17th, 2018 I liked the fast and well-explained replies to questions or concerns. I really had…

    Score 5/5
    zoom
  • J-1 Visa Cindy V

    April 16th, 2018 Very good - Stage-USA is always available to help me out at any point!

    Score 5/5
    zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten