J-1 Visum Voorwaarden

Voorwaarden J-1 visum categorie Intern (Stage/Afstuderen)

  • De stage moet plaatsvinden in het vakgebied van opleiding en/of werkervaring.
  • Minimum leeftijd voor het J-1 intern programma is 18 jaar.
  • Voor interns (student of minder dan een jaar geleden afgestudeerd bij begin van stage/training) is de maximale duur van een J-1 visum 12 maanden.
  • Na afloop van het visum kan de J-1 visumhouder nog 30 dagen in de VS blijven om bijvoorbeeld te reizen of zaken af te ronden.

Voorwaarden J-1 visum Trainee

  • Het traineeship moet plaatsvinden in het vakgebied van opleiding plus 1 jaar relevante werkervaring. Voor trainees zonder opleiding in het betreffende vakgebied geldt dat er minimaal 5 jaar relevante werkervaring moet worden aangetoond.
  • Leeftijd voor het J-1 trainee programma is 18-65 jaar.
  • Voor trainees is de maximale duur van het visum in de meeste gevallen 18 maanden.
  • Na afloop van het visum kan de J-1 visumhouder nog 30 dagen in de VS blijven om bijvoorbeeld te reizen of zaken af te ronden.

Voorwaarden J-1 Visa Work & Travel

  • Het Work & Travel programma is alleen voor voltijd studenten die ingeschreven staan bij een MBO, HBO of Universiteit (leeftijd 18-30).
  • Work & Travel periode voor Nederlandse studenten loopt van 15 mei t/m 15 september (je mag ook korter, bijvoorbeeld 2 maanden)

Algemene Voorwaarden J-1 visum programma

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden J-1 Visum Programma

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

  • Internship Dominic van W

    June 29th, 2018 The internship was a perfect opportunity to create a broader mindset. At the beginning…

    Score 4/5
    zoom
  • J-1 Visa Tim

    June 27th, 2018 I had a great time at my host company. I learned a lot and gained experience, both…

    Score 5/5
    zoom
  • Internship Martijn V

    June 27th, 2018 It went great, I learned a lot and developed myself on a personal and professional…

    Score 5/5
    zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten