Over ons

Stage USA is opgericht in februari 2010 met het doel om kwaliteit stages in Amerika aan te bieden voor Nederlandse studenten. Intussen is het uitgegroeid tot een volledige service op het gebied van stage en studie in Amerika. Stage USA is gevestigd in Amsterdam en New York City. Een internationale ervaring begint met een internationaal team. Graag stellen wij ons team aan je voor.

Proud Member of the Dutch American Chamber of Commerce

www.dutchamericanchamber.com

Andries Bonneur, Oprichter

AndriesAndries is de eigenaar van Stage-USA, Stage-Australia en Stage-Euro. Hij heeft International Business gestudeerd in de Verenigde Staten (Minnesota) en heeft 1,5 jaar in Florida en 1,5 jaar in New York City gewoond. Hij brengt veel tijd door in de Verenigde Staten om hier de programma’s te ondersteunen. In 2015 was Andries Bonneur finalist voor de prestigieuze ondernemers award "EY Entrepreneur of the Year"

 

 

Evelyn Dobbinga, Placement Manager

Evelyn Dobbinga is Placement Manager bij Stage-USA. Na haar middelbare school heeft ze met de camper door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Haar passie voor het buitenland is daardoor aangewakkerd en tijdens haar studie heeft ze een half jaar in Zweden gestudeerd. Daarnaast is ze tijdens een studiereis naar New York en Philadelphia geweest. Deze ervaringen drijven haar om ook anderen een kans te geven op een onvergetelijke ervaring in het buitenland!

 

 

Claudia Santana, Program Manager

Claudia is opgegroeid in San Diego, Californië, en heeft Psychologie gestudeerd aan de San Diego State University. Na haar studie heeft ze in het hoger onderwijs, studentenzaken en internationaal onderwijs gewerkt. In 2013 heeft ze een Fulbright Award ontvangen om les te geven aan de Nationale Universiteit in Colombia. Naast Colombia heeft ze ook in Chili en Mexico gewoond en in 2015 is ze verhuisd naar Nederland. Haar grootste passie is het helpen van studenten en young professionals om een onvergetelijke ervaring in het buitenland op te doen. 

 

Semjon Nirmann, Placement Support

Semjon is onze Placement Support collega. Hij komt oorspronkelijk uit St. Petersburg Rusland, en is opgegroeid in Duitsland. Het reizen door verschillende Europese landen heeft zijn interesse om nieuwe culturen en levenswijzen te zien aangewakkerd. Tegelijkertijd heeft hij gemerkt dat hij anderen wil helpen bij het waarmaken van hun dromen om te stage te lopen en te reizen in het buitenland. Hij is zeer geïnteresseerd in getallen en logische processen, maar ook in impressionistische kunst en de creatieve kant van dingen. Samen met St. Petersburg en Florence is Amsterdam één van de steden waarvan hij het meest heeft genoten.

 

 

 

Rik Goedhart, Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever bij Stage-Global. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen. 

 

 

 

 

 

Office The Netherlands

Herengracht 499
1017 BT  Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026                                      
Email: info@stage-usa.nl 

 

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1  646 693 7126  

 

 

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Tamara

  April 18th, 2018 All in all, I feel pretty content with it. I do feel like the internship Stage-USA…

  Score 4/5
  zoom
 • Internship Anita

  April 17th, 2018 I liked the fast and well-explained replies to questions or concerns. I really had…

  Score 5/5
  zoom
 • J-1 Visa Cindy V

  April 16th, 2018 Very good - Stage-USA is always available to help me out at any point!

  Score 5/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten