Over ons

Stage USA is opgericht in februari 2010 met het doel om kwaliteit stages in Amerika aan te bieden voor Nederlandse studenten. Intussen is het uitgegroeid tot een volledige service op het gebied van stage en studie in Amerika. Stage USA is gevestigd in Amsterdam en New York City. Een internationale ervaring begint met een internationaal team. Graag stellen wij ons team aan je voor.

Proud Member of the Dutch American Chamber of Commerce

www.dutchamericanchamber.com

Andries Bonneur, Oprichter

AndriesAndries is de eigenaar van Stage-USA, Stage-Australia en Stage-Euro. Hij heeft International Business gestudeerd in de Verenigde Staten (Minnesota) en heeft 1,5 jaar in Florida en 1,5 jaar in New York City gewoond. Hij brengt veel tijd door in de Verenigde Staten om hier de programma’s te ondersteunen. In 2015 was Andries Bonneur finalist voor de prestigieuze ondernemers award "EY Entrepreneur of the Year"

 

 

Evelyn Dobbinga, Placement Manager

Evelyn Dobbinga is Placement Manager bij Stage-USA. Na haar middelbare school heeft ze met de camper door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Haar passie voor het buitenland is daardoor aangewakkerd en tijdens haar studie heeft ze een half jaar in Zweden gestudeerd. Daarnaast is ze tijdens een studiereis naar New York en Philadelphia geweest. Deze ervaringen drijven haar om ook anderen een kans te geven op een onvergetelijke ervaring in het buitenland!

 

 

Claudia Santana, Program Manager

Claudia is opgegroeid in San Diego, Californië, en heeft Psychologie gestudeerd aan de San Diego State University. Na haar studie heeft ze in het hoger onderwijs, studentenzaken en internationaal onderwijs gewerkt. In 2013 heeft ze een Fulbright Award ontvangen om les te geven aan de Nationale Universiteit in Colombia. Naast Colombia heeft ze ook in Chili en Mexico gewoond en in 2015 is ze verhuisd naar Nederland. Haar grootste passie is het helpen van studenten en young professionals om een onvergetelijke ervaring in het buitenland op te doen. 

 

Marloes Schavemaker, Programma Coördinator

Marloes is Programma Coördinator bij Stage-Global. Marloes is geboren in Beverwijk, Nederland, en heeft haar Bachelor studie in Bestuurs- en Organistiewetenschap aan de VU in Amsterdam voltooid. Na haar Bachelors heeft ze haar Masters diploma in Public Relations behaad als een student-atleet aan Hofstra University, New York. Tijdens haar 1,5 jaar in Amerika heeft haar liefde voor het land haar geïnspireerd om ook anderen te helpen met een vergelijkbare ervaring in Amerika. Haar favoriete stad in Amerika is New York. Er is altijd wat te doen en heel veel te zien, maar je kunt daarnaast ook genieten van de rust in Central Park.

Semjon Nirmann, Programma Support

Semjon is onze Placement Support collega. Hij komt oorspronkelijk uit St. Petersburg Rusland, en is opgegroeid in Duitsland. Het reizen door verschillende Europese landen heeft zijn interesse om nieuwe culturen en levenswijzen te zien aangewakkerd. Tegelijkertijd heeft hij gemerkt dat hij anderen wil helpen bij het waarmaken van hun dromen om te stage te lopen en te reizen in het buitenland. Hij is zeer geïnteresseerd in getallen en logische processen, maar ook in impressionistische kunst en de creatieve kant van dingen. Samen met St. Petersburg en Florence is Amsterdam één van de steden waarvan hij het meest heeft genoten.

 


Loukia Giaoutzi, Programma Support

Loukia is onze Programma Support collega. Loukia is geboren in Thessaloniki, Griekenland, en opgegroeid in Duitsland. Tijdens haar studie in International Business was Loukia betrokken in de Studentenraad en in de Faculteitsraad, waar zij hielp met het verbeteren van het leven van haar medestudenten. Loukia kreeg ook de kans om deel te nemen aan een aantal excursies van haar universiteit naar Zuid-Afrika en Rusland en ook om een uitwisselingssemester van een halfjaar te doen in Chili. Haar liefde en enthousiasme voor Amerika groeide tijdens haar reis langs de west kust. Naast de indrukwekkende natuur is ze erg onder de indruk van de openheid tegenover buitenstanders. Door deze ervaringen heeft zij een passie ontwikkeld om anderen over de hele wereld te helpen met het verkrijgen van internationale ervaringen!Rik Goedhart, Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever bij Stage-Global. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen. 

 

 

 

 

 

Office The Netherlands

Herengracht 499
1017 BT  Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026                                      
Email: info@stage-usa.nl 

 

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1  646 693 7126  

 

 

Vacatures

 • Website Design

  You want to be part of an international company and learn everything about Website Development and Design?…

  zoom
 • Website Project Manager

  We have an open position in Website Project Mangement! You can be part of an international environment,…

  zoom
 • Business Management

  Do you have good organizational skills, a strong sense of responsibility and seek for a traineeship were…

  zoom
Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Janine

  September 14th, 2018 Once I've got accepted at my company, I got my visa in 4 weeks so that's really…

  Score 4/5
  zoom
 • J-1 Visa Marc

  September 14th, 2018 Everything I needed was handed to me and everything went smoothly. All the questions…

  Score 5/5
  zoom
 • J-1 Visa Tom

  September 18th, 2018 The contact with Stage-USA worked well and made things simple. The contact with…

  Score 4/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

 • 19-09-2018 Open Position at Stage-Global!

  We have a position available at our headquarter office in beautiful Amsterdam! We are currently looking…

  zoom
 • 20-08-2018 Meet Henk-Jan!

  He arranged his own internship but arranged his J-1 visa through Stage-USA. We asked Henk-Jan some questions…

  zoom
 • 09-08-2018 Pre-Departure event great success!

  Yesterday some of our candidates came to the beautiful Stage-USA office for a pre-departure orientation.…

  zoom
Lees meer nieuwsberichten