Short Training USA

Het Short Training Programma van Stage-USA geeft je de kans een korte periode (1 tot 3 maanden) mee te werken bij een bedrijf in de Verenigde Staten van Amerika. Je hebt voor dit programma geen J-1 visum nodig waardoor de kosten aanzienlijk lager uitvallen dan het stage/trainee programma. Ook hoef je geen student te zijn, iedereen tussen 18 en 30 jaar oud kan deelnemen aan dit programma. 

Wat is het Short Training programma in Amerika?

Je gaat voor een periode van 1 tot 3 maanden meewerken bij een bedrijf/instelling in de Verenigde Staten van Amerika. Je doet een geweldige ervaring op, leert meer van de Amerikaanse cultuur en bouwt aan je CV. We hebben een breed aanbod van bedrijven beschikbaar door de hele VS. Naast de plaatsing kunnen we je voorzien van huisvesting (gastgezin) en een verzekering. We bieden het Short Training programma aan in de volgende richtingen: 

 • Non profit organisaties
 • Educatieve instellingen
 • Vrijwilligersinstellingen 
 • Maatschappelijk werk 
 • Jongeren begeleiding 
 • Kinderdagverblijf
 • Journalistiek  

Alle Short Training programma’s in Amerika hebben een periode van minimaal 1 tot maximaal 3 maanden. Je komt in aanmerking voor dit programma in de leeftijd tussen de 18 en 30 jaar. Er is voor dit programma geen J-1 visum nodig. Let op: dit programma volg je vrijwillig, je ontvangt geen vergoeding. 

Huisvesting

Via Stage-USA kan je bij een gastgezin verblijven, je verblijft bij een Amerikaanse familie waar je onderdak, ontbijt en avondeten ontvangt. Home Stay is veilig, betaalbaar en geeft je de mogelijkheid nog meer kennis van de Amerikaanse cultuur op te doen.

Periode

Er zijn geen specifieke startdatums voor het Short Training programma, je kan je het hele jaar door inschrijven. We zijn gemiddeld 1 tot 2 maanden bezig met de plaatsing bij een bedrijf. Je werkt normaal gesproken fulltime mee binnen het bedrijf.

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog vrijblijvend en kosteloos in via ons inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met je op om een vrijblijvend intake gesprek over Skype in te plannen. Aan de hand van dit gesprek krijg je een goed beeld van je mogelijkheden. Inschrijven en het intake gesprek zijn kosteloos en vrijblijvend! 

Inschrijven

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Dominic van W

  June 29th, 2018 The internship was a perfect opportunity to create a broader mindset. At the beginning…

  Score 4/5
  zoom
 • J-1 Visa Tim

  June 27th, 2018 I had a great time at my host company. I learned a lot and gained experience, both…

  Score 5/5
  zoom
 • Internship Martijn V

  June 27th, 2018 It went great, I learned a lot and developed myself on a personal and professional…

  Score 5/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten