clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaalde stage gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Een betaalde stage in Amerika via Stage-USA

Lijkt het jou wat om stage te lopen in New York, Miami, Los Angeles, San Francisco of San Diego of een andere grote stad in Amerika? Wij kunnen jou helpen om die droom te verwezenlijken. Als gecertificeerd en erkend bedrijf is Stage-USA gespecialiseerd in het verzorgen van kwaliteitsstages in Amerika en het aanvragen van het benodigde J-1 stage visum. Ook hoef je je geen zorgen te maken over huisvestiging en verzekeringen, wij helpen je. Voor een stage in Amerika kun je je aanmelden als je ten minste één jaar ingeschreven staat bij een voltijd-opleiding of nog geen jaar geleden bent afgestudeerd. Ben je al langer afgestudeerd? Bekijk dan de mogelijkheden voor een traineeship. Lees verder over wat wij voor je kunnen betekenen of vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan door je in te schrijven.

Wat houdt een stage in Amerika in

Tijdens een stage werk je voornamelijk mee binnen het bedrijf. Je kunt hierbij kiezen voor een periode van drie tot twaalf maanden waarbij je voor minimaal 32 uur per week stageloopt. Naast de taken en werkzaamheden die je uitvoert voor je stagebedrijf wordt er soms tijd vrij gemaakt om aan schoolopdrachten of onderzoeken te werken tijdens kantooruren, maar dit is niet vanzelfsprekend. Ook is het goed om er rekening mee te houden dat het aantal vakantiedagen per bedrijf verschillend zijn. Tijdens je intakegesprek is het belangrijk dat je precies aangeeft wat je wensen zijn, zodat wij op zoek kunnen gaan naar het perfecte bedrijf. Nadat we een match hebben gevonden wordt er - voorafgaand aan je stage - samen met jou en je stagebedrijf een trainingsplan opgesteld waarin je werkzaamheden duidelijk worden. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Wil je langer dan twaalf maanden naar Amerika? Dan kun je je aanmelden voor een traineeship.

Stagevergoeding gegarandeerd

Een betaalde stage kan jouw tijd in Amerika en stuk makkelijker maken. Stage-USA is het enige bemiddelingsbureau in Nederland die jou dit kan garanderen, alhoewel je je natuurlijk ook kunt aanmelden voor een onbetaalde stage. Als je tijdens je intakegesprek aangeeft alleen voor betaalde stages in aanmerking te willen komen, gaan we dit voor je regelen en ben je zeker van een vergoeding. Voor een stage tot zes maanden ontvang je een salaris tussen $400 en $1000 per maand en bij stages van een jaar starten de vergoedingen bij $2200 en kan het zelfs oplopen tot $2500 per maand. Sommige bedrijven bieden naast een salaris ook vergoedingen in de vorm van huisvesting, mealplans of vervoerskosten.

Stage richtingen

Bij Stage-USA kun je als MBO, HBO en universitaire student terecht voor stages in vrijwel alle denkbare richtingen. Hieronder vind je overzicht van de meest voorkomende branches. Staat jouw richting hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl.  


Huisvesting

Na je intakegesprek ontvang je van ons een housingfolder met hierin alle opties voor huisvesting in Amerika. Het aanbod verschilt per stad: in sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden zal je gaan wonen in een studio of appartement.
Nadat je een geschikte plek hebt gevonden kun je dan zelf – met eventuele ondersteuning vanuit Stage-USA - contact opnemen met de verhuurder. Veel studenten kiezen er echter voor om eerst een paar nachten in een hostel of hotel te verblijven en vanuit daar verschillende woonruimtes te bekijken: een slimme zet om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt.

Bekijk 
hier de gemiddelde prijzen voor alle vormen van huisvesting in Amerika.

Inschrijven

Je kunt je op ieder moment bij Stage-USA inschrijven voor een stage in Amerika. Wel is het verstandig om dit vier tot zes maanden voor de start van je stage te doen, zodat alles ruim op tijd geregeld kan worden. We accepteren studenten tot één maand voor de start van de stage, hiervoor gelden wel aangepaste voorwaarden.

Schrijf je vandaag nog in via ons inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op om een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in te plannen, waarin we je vertellen over alle mogelijkheden. Inschrijven en het intakegesprek zijn kosteloos en vrijblijvend!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven