clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor
  • Home
  • Nieuws
  • Sophie en Tibor hebben samen een fantastische tijd in de VS!

Sophie en Tibor hebben samen een fantastische tijd in de VS!

26 juni 2017

Begin april zijn mijn vriend (Tibor) en ik samen naar San Francisco gevlogen, waar wij allebei een stage van 8 maanden lopen. Al heel lang droomden wij beide van een buitenlandse stage, maar als je al een aantal jaar samen bent is het niet makkelijk om de ander gedag te zeggen voor lange tijd. We hebben er daarom dus heel bewust voor gekozen om allebei in dezelfde stad stage te lopen. Want hoe cool is het dat ons eerste huis samen in San Francisco is?! 

We hebben het onwijs naar ons zin hier in Californië. Tibor werkt bij een vastgoed kantoor in downtown San Francisco, en ik doe een marketing stage in Silicon Valley. Doordeweeks staat natuurlijk vooral in het teken van stage lopen, maar de weekenden zijn altijd volgepland met leuke activiteiten! In San Francisco is bijvoorbeeld elk weekend wel een festival te vinden waar we graag met vrienden heen gaan. Ook zijn er veel leuke buurten om te verkennen, heerlijke restaurants en een hoop gezellige barretjes, waar we dan ook vaak te vinden zijn. Naast dat we veel in de stad zijn, gaan we ook graag op avontuur buiten de stad. Californië heeft enorm mooie natuur, lekkere stranden en veel leuke dorpjes. Een dagje naar Santa Cruz, Lake Tahoe of Yosemite is dan ook iets dat we regelmatig doen. 

Maar, we nemen ook de tijd om meer van Amerika te zien! Zo hebben we samen door California, Arizona en Nevada gereisd voordat onze stages begonnen, en hebben we met vrienden een road trip naar Oregon gemaakt tijdens Memorial weekend. Na onze stage, in de zogenaamde ‘grace period’, gaan we samen reizen door Texas, Louisiana en Mississipi. En er komen vast nog heel veel trips bij in de aankomende maanden. 

Wij genieten dus volop van onze tijd hier! Deze ervaring is echt een ‘once in a lifetime experience’, en ik vind het heel bijzonder dat wij dit samen kunnen delen. Ik zou een buitenlandse stage echt aan iedereen aanraden.

 

    

 

 

Sophie & Tibor