clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

In de pers

 


Wolkenkrabber en basketbalveldjes; deze studenten deden een stage in New York.

 

Koffie halen en de uren aftellen in een rumoerige kantoortuin? Niet voor deze drie Nederlandse stagiairs die stage liepen in hartje New York. "Ik heb me altijd afgevraagd wat zich in die wolkenkrabbers afspeelt. Dat weet ik nu."

 


Traineeships in de VS: 'Beleef het Suits gevoel.'

 

The experience of a lifetime, luidt de slogan van Stage-USA, dat anders dan de naam doet vermoeden, ook bemiddelt bij vele traineeships in de VS, variërend van techbedrijven in Silicon Valley tot op Wall Street, ,,stuk voor stuk supervette ervaringen.”

 


Als trainee in Sillicon Valley verdien je soms wel een ton

 

Studeren in het buitenland, dat moet iedereen gedaan hebben, vindt Andries Bonneur (34) van Stage-Global. De ondernemer reist stad en land af om Nederlandse studenten aan Amerikaanse, Australische en Europese bedrijven te koppelen. Dit kan je als student aardig wat opleveren, zo blijkt.

 


Aantal traineeships in verenigde staten verdubbeld.

 

Steeds meer young professionals vertrekken voor een traineeship naar de Verenigde Staten. Het aantal aanmeldingen in dit land is ten opzichte van de eerste helft van 2017 afgelopen jaar gestegen met 60%. Cijfers vanuit Stage-USA, een toonaangevend bemiddelingsbureau uit Nederland, tonen aan dat....

 


Aantal traineeships in verenigde staten verdubbeld.

 

AMSTERDAM - Veel studenten en net-afgestudeerden dromen ervan: stage lopen bij een bedrijf in Amerika. Voor de meesten eindigt het avontuur al voor het is begonnen vanwege de visumrompslomp en de veelal vruchteloze pogingen een stagebedrijf te vinden. Het Amsterdamse bedrijf Stage-USA schiet te hulp.