Stage USA - Stage, Afstuderen, Traineeships, Au Pair en J-1 visum in Amerika

Welkom bij Stage-USA! Hét bemiddelingsbureau voor stage, trainee en au pair programma's in Amerika. Ben je een gemotiveerde student of young professional uit Nederland of België en opzoek naar een uitdaging in Amerika? Dan ben je bij Stage-USA aan het juiste adres voor een stage, afstudeerstagetraineeship, J-1 visum, Au Pair programma, Work & Travel en Short Training in Amerika. Stage-USA is een geregistreerd J-1 Exchange Program Partner en heeft de expertise in huis om jou te voorzien van een geweldige ervaring in Amerika. 

Stage-USA heeft programma's door heel Amerika in steden als; New York, Los Angeles, Miami, San Francisco, San Diego en meer. Je volgt je programma bij een bedrijf dat precies aan jouw eisen voldoet. 

Het is ingewikkeld om zelf alles te regelen voor een programma in Amerika. Bedrijven zijn lastig te benaderen en het immigratie systeem in de VS is complex. Het aanvragen van een J-1 visum neemt veel tijd in beslag en is maatwerk. Bij Stage-USA kan je terecht voor alle zaken op het gebied van een Amerikaanse stage, afstudeerstage, traineeship, J-1 visum, Au Pair en vrijwilligerswerk.

Zelf een stage of traineeship in de VS gevonden? Vraag dan simpel en snel het DS 2019 formulier voor het J-1 intern of trainee visum aan via Stage-USA.  

 

Twitter Updates

(24 november 2017 10:18)
( 7 november 2017 07:41)
Lees meer Twitter berichten

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Joanna

  December 11th, 2017 The Internship that Stage-USA has found is exactly the placement I have dreamt of.

  Score 5/5
  zoom
 • J-1 Visa Emilie

  November 28th, 2017 Quick response to emails and extended information on how to apply the process. 

  Score 5/5
  zoom
 • Short Training Anna-Maria

  November 28th, 2017 First, the internship was hard for me but I learned fast and became really good.…

  Score 5/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten