clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Passend salaris
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Traineeship in Amerika

Lijkt het jou wat om te werken in een van de grootste steden van Amerika zoals New York, Miami, Los Angeles, San Francisco of San Diego? Boost je CV met een traineeship! Als gecertificeerd en erkend bedrijf is Stage-USA gespecialiseerd in het verzorgen van kwaliteits-traineeships in Amerika mét passend salaris. We gaan voor je opzoek naar een bedrijf en functie die precies overeenkomen met jouw wensen, helpen je met het vinden van huisvestiging, het afsluiten van een verzekering en de aanvraag van het benodigde J-1 trainee visum. Heb je een MBO, HBO of universitaire studie succesvol afgerond? Dan kun je je aanmelden. Lees verder over wat wij voor je kunnen betekenen of vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

Wat is een Traineeship?

Een traineeship is een door een bedrijf opgesteld werk- en trainingsprogramma. Je ervaart hierbij écht hoe het is om in Amerika te wonen en werken en wordt tegelijkertijd opgeleid in jouw vakgebied. Gemiddeld duren traineeships twaalf tot achttien maanden waarbij je fulltime (minimaal 32 uur per week) aan de slag gaat. Hou er rekening mee dat het aantal vakantiedagen varieert per bedrijf.

Tijdens het programma ontvang je ten minste het minimum loon. Bij de traineeships die worden aangeboden door Stage-USA ontvang je een maandelijks salaris van ongeveer $2500.

Wil je minder dan een jaar weg? In overleg zijn kortere programma’s ook mogelijk.

Richtingen

Bij Stage-USA kun je na het afronden van een MBO, HBO of universitaire studie terecht voor traineeships in vrijwel alle denkbare richtingen. Hieronder kun je een overzicht vinden van de meest voorkomende branches. Staat jouw richting hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl.  

 • Marketing / Communicatie
 • Hospitality / Toerisme
 • Grafisch design/ontwerp
 • Media & Entertainment
 • Event Management
 • Fashion
 • Bedrijfskunde / Management
 • Financieel / Accounting
 • Facility Management
 • Techniek / Bouwkunde / Electro
 • Logistiek / Distributie
 • ICT / Informatica
 • Human Resources (HR)
 • International Business
 • Sport (management)
 • Technische Bedrijfskunde

Huisvesting

Na je intakegesprek ontvang je van ons een housingfolder met hierin alle opties voor huisvesting in Amerika. Het aanbod verschilt per stad: in sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden zal je gaan wonen in een studio of appartement.
Nadat je een geschikte plek hebt gevonden kun je dan zelf – met eventuele ondersteuning vanuit Stage-USA - contact opnemen met de verhuurder. Veel trainees kiezen er echter voor om eerst een paar nachten in een hostel of hotel te verblijven en vanuit daar verschillende woonruimtes te bekijken: een slimme zet om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt.

Bekijk hier de gemiddelde prijzen voor alle vormen van huisvesting in Amerika.

Periode & Vergoeding

Er zijn geen specifieke startdatums voor traineeships in Amerika, je kan je dus het hele jaar door inschrijven. Een traineeship heeft meestal een duur tussen de 12 en 18 maanden. Een eventueel korter programma is in overleg mogelijk. Het is verstandig om je 4 tot 6 maanden voor de start van een traineeship in te schrijven bij Stage-USA. We accepteren kandidaten tot 1 maand voor de start van het traineeship, hiervoor gelden wel aangepaste voorwaarden. 

Je werkt minimaal 32 uur per week, 5 dagen per week. Hou er rekening mee dat vakantiedagen niet vanzelfsprekend zijn, dit verschilt per bedrijf.  Bij alle traineeships van 12-18 maanden die door Stage-USA worden aangeboden ontvang je een salaris van ongeveer $2500 per maaand. 

Informatie hierover kan je aanvragen per mail via info@stage-usa.nl, of telefonisch via 020 68 23 026. 

Inschrijven

Je kunt je op ieder moment bij Stage-USA inschrijven voor een traineeship in Amerika. Wel is het verstandig om dit vier tot zes maanden voor de start te doen, zodat alles ruim op tijd geregeld kan worden. We accepteren kandidaten tot één maand voor de start van de traineeship, hiervoor gelden wel aangepaste voorwaarden.

Schrijf je vandaag nog in via ons inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op om een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in te plannen, waarin we je vertellen over alle mogelijkheden. Inschrijven en het intakegesprek zijn kosteloos en vrijblijvend!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven