clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Welkom Sepp!

18 januari 2016

Graag willen we jullie voorstellen aan de nieuwe superstar van Stage-USA: Sepp! Hij zal verantwoordelijk zijn voor het vinden van stages en traineeships in Amerika. Na zijn stage in Miami, en zijn afstudeerstage bij Stage-USA een paar jaar geleden, hebben we hem weer met open armen ontvangen.

Kunnen jullie ook niet wachten om hem te leren kennen? Hier een kijkje in het leven van Sepp.

‘The World Is Yours’
You only have to take it

WIE is Sepp?

Ik ben een 26-jarige, sociale, sportieve jongen met een passie voor reizen! Ik kom van origine uit Arnhem en wil graag naar Amsterdam verhuizen. Ik ben een harde werker en sta altijd open voor uitdagingen. Ik hou van een feestje/festival en heb een leuke groep vrienden. Tijdens mijn Bachelor Communicatie heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij Stage-USA. Sinds die tijd is er veel veranderd maar het blijft een geweldig bedrijf en vind het erg leuk hier nu écht te werken.

Wat heb je tot nu toe van de wereld gezien, en welk land staat bovenaan je bucketlist?

Ik heb zo’n beetje heel Europa rondgecrossed en ontdenkt. Zowel met de auto, bus, trein en vliegtuig. Verder heb ik 7 maanden stage gelopen in Miami, vanuit daar Mexico en de Bahama’s bezocht, en gereisd door de VS. Recent heb ik een half jaar door Zuid-Amerika gebackpacked wat geweldig was! Een favoriet land kiezen is altijd lastig, maar ik zou graag naar Cuba gaan! Al lijkt Azie en Oceanie ontdekken ook prachtig.

Wat is je meest bizarre/ leuke ervaring geweest in Amerika?

Zoveel ervaringen gehad in Amerika, maar ik denk het feit dat ik in Miami elke dag om 17.00 klaar was met stage en om 17.30 in de zee lag toch wel elke keer een hoogtepunt was! New York is één groot hoogtepunt en nieuwe buitenlandse contacten opdoen blijft geweldig.

Wat zijn je goede voornemens bij Stage-USA?

Dromen waarmaken. Het vinden van perfecte stages voor studenten is een flinke puzzel. Maar als het dan lukt en je brengt het goede nieuws naar studenten, dat is wat ik veel wil doen! Verder bijdragen aan de goede service en voorbereiding die Stage-USA biedt aan de studenten. Verder wil ik een actieve en behulpzame collega zijn.

Je kan Sepp bereiken via sepp@stage-usa.nl of 020 6823026.