clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Gescreende families
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Stappenplan

Stappenplan

Wanneer je deelneemt aan het Au Pair Programma van Stage-USA in Amerika zal je de volgende stappen doorlopen: 

 1. Inschrijven: Schrijf je vrijblijvend en kosteloos in via het inschrijfformulier 
 2. Intake gesprek: We plannen vervolgens een intake gesprek over Skype en bespreken de opties met je. Aan de hand van dit gesprek weet je exact waar je voor kiest. Het gesprek kan eventueel ook bij ons op kantoor plaatsvinden.
 3. Programma Opstarten & Aanbetaling: Indien je het programma opstart zal je een aanbetaling van €350 voldoen. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van de programma kosten die je bij plaatsing voldoet.
 4. Profiel aanmaken: Nadat we je aanbetaling ontvangen hebben gaan we van start met het verzamelen van je documenten en het opstellen van je profiel. Denk hierbij aan je Paspoort, referentie brieven en motivatie. We stellen een compleet profiel op waar Amerikaanse host families naar kunnen kijken.
 5. Plaatsing bij Host Familie: Wanneer je profiel compleet is gaan we van start met het plaatsingsproces bij een Amerikaanse familie.
  We zetten je profiel online zodat Amerikaanse gezinnen dit kunnen bekijken
  Wanneeer een familie interesse toont brengen we hen in contact met je
  Je hebt eerst contact met de familie via email. Als je het idee hebt dat het een goede match is plannen we 2 Skype meetings tussen jou en de familie.
  Als zowel jij en de familie een goed gevoel hebben over de gesprekken en jullie je akkoord geven kunnen we van start gaan met de volgende stappen. 
 6. Contract & Visum Documenten: We stellen een contract op tussen jou en het gezin. Je ontvangt tevens ook de visumdocumenten van ons via de post.
 7. Programma Kosten: Je voldoet de resterende kosten van het programma (€200)
 8. Training: Je volgt een Au Pair Online training en oriëntatie. Op deze manier ga je goed voorbereid naar de Verenigde Staten.
 9. Visum aanvraag: We stellen je visum documenten samen en plannen een interview voor je in aan het Amerikaanse Consulaat. Je zal hier een kort interview voeren en je paspoort met documenten achter laten. Je krijgt deze binnen een week met visum retour via aangetekende post.
 10. Vliegticket: Nadat je visum is goedgekeurd boeken we je vlucht, je betaalt hier niks extra’s voor
 11. Aankomst VS: Je vliegt op de afgesproken datum naar de VS waar je door je nieuwe Amerikaanse familie van het vliegveld wordt opgehaald
 12. Introductie VS: Wanneer je in de VS bent aangekomen zal je een introductie volgens met onze lokale medewerkers. Onze medewerkers wonen altijd binnen 1 uur rijden van je Host Family. Je kan daarom altijd aanspraak doen op ons – gedurende je hele programma.
 13. Enjoy your time as an Au Pair in the USA! 
Inschrijven