clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Gescreende families
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Stappenplan

Zelf alles regelen om als Au Pair aan het werk te gaan in Amerika is niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat je in een veilig gezin terecht komt, zal altijd een lokale agent ingeschakeld moeten worden. Daarnaast is het immigratie systeem in de VS complex en kost het aanvragen van een J-1 visum tijd en vergt dit maatwerk. Wij kunnen het gehele proces voor je uit handen nemen. Bekijk hieronder ons stappenplan:

 1. Inschrijven: Je schrijft je in door ons online inschrijfformulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en kosteloos.  
 2. Eerste contact: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Dit gesprek kan via Skype of je kunt bij ons op kantoor in het centrum van Amsterdam langskomen.
 3. Intake: Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen, vertellen we je over de mogelijkheden en leggen wij de processen uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
 4. Programma opstarten & aanbetaling: Als je na het intakegesprek besluit om een programma op te starten vindt het eerste betaalmoment plaats: een aanbetaling van €350.
 5. Profiel aanmaken: Nadat we je aanbetaling ontvangen hebben gaan we van start. We verzamelen alle benodigde documenten zoals je paspoort, referenties en motivatie en maken een profiel voor je aan waar Amerikaanse families die op zoek zijn naar een Au Pair naar kunnen kijken.  
 6. Plaatsing: Wanneer een familie interesse toont brengen we jullie in contact via email. Als jullie beiden het idee hebben dat het een goede match is worden er vervolgens twee Skype meetings ingepland tussen jou en de familie. Als jullie beide een goed gevoel hebben en akkoord geven gaan we van start met de volgende stappen. Is dit niet het geval? Dan zoeken we door tot we een match hebben gevonden.
 7. Contract & visumdocumenten: We stellen een contract op tussen jou en het gezin zodat jullie beide weten waar jullie aan toe zijn. Ook ontvang je in deze fase de visumdocumenten van ons via de post. Samen met jou zorgen we dat deze goed worden ingevuld.
 8. Programma kosten: Nadat het contract is getekend voldoe je de resterende kosten van het programma.
 9. Training: Om je goed voor te bereiden op jouw periode in het buitenland volg je een online Au Pair training en oriëntatie. 
 10. Visum aanvraag: We stellen je visum documenten samen en plannen een interview voor je in bij het Amerikaanse consulaat of ambassade. Hier zal je een kort interview voeren en laat je je paspoort en documenten achter. Binnen één week ontvang je je visum en documenten retour via aangetekende post.
 11. Vliegticket: Nadat je visum is goedgekeurd, boeken we je vlucht. Je betaalt hier niets extra’s voor.
 12. Aankomst: Je vliegt vervolgens op de afgesproken datum naar Amerika waar jouw gastgezin je ophaalt van het vliegveld.
 13.  Introductie: Ook maak je na aankomst kennis met onze lokale medewerkers. Om jou te verzekeren dat je altijd bij ons terecht kunt wonen zij altijd op maximaal een uur rijden van jouw Amerikaanse adres.  
 14. Enjoy your time as an Au Pair in the USA!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven