clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Cursus Engels Miami

Grijp de kans om Engels te leren én te genieten van de Miami-Beach zomercultuur. Miami is een bruisende en levendige stad, een geweldige plek om mensen te leren kennen en snel je Engelse taalvaardigheden te verbeteren. Je volgt de cursus bij Zoni, een taalschool gevestigd op 1434 Collins Avenue midden in het historische Art Deco district, aan het strand. Hierdoor kun je buiten je schooluren om lekker genieten van geweldige architectuur of het witte strand en de azuurblauwe zee. Zodra de nacht valt in Miami kan je diverse barretjes en unieke clubs ontdekken. Ook het vermelden waard zijn de vele mogelijkheden om te winkelen. Miami Beach heeft echt voor iedereen wat te bieden! 

Download Brochure Miami

Omschrijving

In Miami bieden wij twee taalcursussen aan: een basis taalcursus en een intensieve taalcursus. Je kunt deze programma’s volgen voor de duur van 1 week tot een jaar. Aan het begin van de cursus zal je Engels getest worden en gebaseerd op deze resultaten word je geplaatst in een klas. Je kunt deelnemen aan lessen van 15 of 20 uur per week  van maandag tot en met vrijdag, waarop je kunt kiezen tussen lessen in de morgen of in de middag. Je kunt deze cursus beginnen op elke maandag, het hele jaar door. Tijdens de lessen wordt er gefocust op lezen, schrijven, luisteren, spreken, presenteren, grammatica en TOEFL IBM voorbereiding. 

Neem contact met ons op voor exacte prijzen. 

Huisvestingsmogelijkheden

Je kunt kiezen uit een studentenkamer in een hostel, een studio/appartement of een gastgezin. Bekijk voor prijzen en meer informatie onze prijslijst. 

Visum

Je kan zowel op een student visa (F1) of een ESTA visa (toeristenvisum B1/B2) naar Amerika. Dit is afhankelijk van je situatie. Hou er rekening mee dat een visum aanvraag gemiddeld een maand in beslag kan nemen. Stage-USA kan je volledig helpen met deze aanvraag. 

Vlucht/Verzekering

Stage-USA kan je helpen met het boeken van je vlucht, je vliegveld pickup en de verzekering voor de tijd dat je in het buitenland zit om een Engelse taalcursus te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@stage-usa.nl  of 020 68 23 026.

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier in voor een Cursus Engels in Miami.