clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Cursus Engels New York


New York, de stad die nooit slaapt, met bijna 20 miljoen inwoners. Neem een duik in het leven in deze grote stad. New York is het centrum voor entertainment, cultuur, kunst en niet te vergeten mode. Ook is deze stad het zakelijke hart van Amerika, en waar kun je nu beter je Engels verbeteren dan tussen zakenmensen die vloeiend Engels spreken? Je volgt de cursus bij Zoni, een taalschool gevestigd op 22 West 34th Street in Midtown Manhattan naast The Empire State Building. Buiten de taalcursus zullen er andere leuke activiteiten worden aangeboden door de taalschool. Eén ding is zeker: je zult je nooit vervelen in New York. Ervaar het leven in een wereldstad en verbeter je Engelse taalvaardigheid. 

Download Brochure New York

Omschrijving

Stage-USA biedt twee taalcursussen aan: Een basiscursus en een intensieve cursus. Je kunt deelnemen aan deze cursus voor één week tot wel een jaar lang. In het begin van deze cursus zal het niveau van je Engels getest worden en op basis hiervan zal je in een klas geplaatst worden. Beide cursussen bieden professionele Engelse lessen aan; de intensieve taalcursus bevat 20 lesuren per week en de basiscursus 15 uur per week.

Je kunt kiezen tussen lesuren in de ochtend of het krijgen van les in de middag. De cursus begint elke maandag het hele jaar door. Tijdens de les zal er gefocust worden op lezen, schrijven, luisteren, spreken, presenteren, grammatica en TOEFL IBM voorbereiding. 

Neem contact met ons op voor exacte prijzen. 

Huisvestingsmogelijkheden

Je kunt kiezen uit een standaard accommodatie in Manhattan of Brooklyn, een gastgezin of een studentenkamer in een gedeeld huis of appartement. Bekijk onze prijslijst voor de kosten en verdere informatie. 

Visum

Je kan zowel op een student visa (F1) of een ESTA visa (toeristenvisum B1/B2) naar Amerika. Dit is afhankelijk van je situatie. Hou er rekening mee dat een visum aanvraag gemiddeld een maand in beslag kan nemen. Stage-USA kan je volledig helpen met deze aanvraag. 

Vlucht/Verzekering

Stage-USA kan je helpen met het boeken van je vlucht, je vliegveld pickup en de verzekering voor de tijd dat je in het buitenland zit om een Engelse taalcursus te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@stage-usa.nl  of 020 68 23 026.

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier in voor een Cursus Engels in New York.