clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Prijzen afstuderen in Amerika

 Tot 6 maanden 6 - 12 maanden  
Programma kosten (onbetaalde stage) €895 €1095  
Programma kosten (betaalde stage) €1250 €1950  

Inclusief: Stageplek, ondersteuning bij het vinden van huisvesting, het boeken van je vliegticket en het aanvragen van een verzekering en visum en onze helpdesk voorafgaand en tijdens je programma.
Exclusief: Kosten voor een J-1 visum en je vliegticket.

Betaalde stage

Bij de meeste afstudeerstageplaatsen die door Stage-USA worden aangeboden ontvang je een stagevergoeding. Voor een stage tot zes maanden kun je denken aan een salaris tussen $400 en $1000 per maand en stages van een jaar starten bij $2200 en hierbij kan de vergoeding zelfs oplopen tot $2500 per maand. Sommige bedrijven bieden naast een salaris ook vergoedingen in de vorm van huisvesting, mealplans of vervoerskosten.

Betaalmomenten

  1. Inschrijven en intakegesprek: Beide zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €450,-. Dit gebeurt pas nadat je na afloop van het intakegesprek ingestemd hebt met het opstarten van een programma. 
  2. Bemiddeling: Wanneer Stage-USA een passend programma voor je heeft gevonden en jij je goedkeuring hebt gegeven, wordt het resterend bedrag in rekening gebracht. 
  3.  J-1 visum: Pas nadat wij de eerste goedkeuring vanuit de VS voor jouw visum (DS 2019 formulieren) hebben ontvangen, worden de kosten hiervoor in rekening gebracht. Vervolgens kun jij je vliegticket gaan boeken.

Kosten voor huisvesting

Stage-USA biedt begeleiding in het vinden van huisvesting bij je stageadres. Het aanbod per Amerikaanse stad verschilt: in sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden zal je gaan wonen in een studio of een appartement. Ook de prijzen variëren, maar je kunt rekening houden met het volgende: 

  • Studentenkamer:   $500 - $700 per maand
  • Studio:                     $1000 per maand
  • Appartement:         $1500 per maand (slaapkamer/woonkamer/badkamer)
  • Hostel:                     $15 - $40 per nacht


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven