clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaalde stage gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor
  • Home
  • Stage
  • Stage Programma

Stage USA - Betaalde stage in Amerika

Lijkt het jou wat om stage in Amerika te lopen? Dat kan! Steden als New York, Miami, Los Angeles, San Francisco en San Diego behoren o.a. tot onze opties. Bij Stage-USA kan je een stage krijgen in elke grote stad van Amerika. Stage-USA is gespecialiseerd in het verzorgen van kwaliteitstages in Amerika. Daarnaast is Stage-USA een erkend en gecertificeerd bedrijf in het aanvragen van DS 2019 formulieren die je nodig hebt voor de aanvraag van het J-1 visum. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over huisvesting en verzekering, dit wordt door Stage-USA geregeld. Voor een stage in Amerika kan je je aanmelden als je ten minste één jaar ingeschreven staat bij een voltijd-opleiding of binnen één jaar na je afstudeerdatum. 

Betaalde stage gegarandeerd!

Stage-USA is het enige stagebemiddelingsbureau in Nederland die betaalde stages in Amerika garandeerd. Hoewel we ook onbetaalde stages beschikbaar hebben kan jij tijdens je intake aangegeven alleen voor betaalde stages in aanmerking te willen komen. Op deze manier weet je dus zeker dat je een vergoeding voor je stage in Amerika ontvangt. De vergoedingen variëren van $300 - $900 per maand voor een stage tot 6 maanden. Het salaris van een 12 maanden stage loopt op tot $2500 per maand. 

Wat betekent een stage in Amerika?

Wanneer je stage gaat lopen in Amerika zal je voornamelijk meewerken binnen een bedrijf. Heb je vanuit school opdrachten/onderzoeken die je moet verrichten tijdens je stage dan wordt hier bij sommige bedrijven tijd voor vrij gemaakt, dit is echter niet vanzelfsprekend. De stageduur varieert van 3 tot 12 maanden. Voorafgaande aan je stage wordt er een trainingsplan opgesteld waarin precies wordt aangegeven wat je werkzaamheden zullen zijn. Het is belangrijk dat je tijdens het interview met Stage-USA duidelijk aangeeft wat je stagewensen zijn. Opleiding al afgerond? Ook dan kan je nog gebruik maken van de stagebemiddeling van Stage-USA!

Stage richtingen

Stage USA levert stages in vrijwel alle denkbare richtingen, zowel voor MBO, HBO als universitaire studenten. Wij bieden o.a. stages aan in:

Mocht je richting hier niet bij staan neem dan contact op via: info@stage-usa.nl


Huisvesting

Je ontvangt van Stage-USA een housing-folder voor het vinden van passende huisvesting. We verlenen de assistentie maar je bent zelf degene die het contact met de verhuurder van de huisvesting onderhoudt. Veel trainees kiezen ervoor om eerst een paar nachten in een hostel/hotel te verblijven om vanuit daar verschillende woonruimtes te bekijken. Zo kan je een goede keuze maken. 

Periode & Stagevergoeding

Er zijn geen specifieke startdatums voor stages in Amerika, je kan je dus het hele jaar door inschrijven.  De duur van een stage ligt meestal tussen de 3 en 12 maanden.  Wil je langer weg dan 12 maanden dan kan je je aanmelden voor een traineeship. Het is verstandig om je 4 tot 6 maanden voor de start van je stage in te schrijven bij Stage-USA. We accepteren studenten tot 1 maand voor de start van de stage, hiervoor gelden wel aangepaste voorwaarden. 

Je loopt minimaal 32 uur per week stage. Hou er rekening mee dat vakantiedagen niet vanzelfsprekend zijn, dit verschilt per bedrijf. Bij de meeste stageplaatsen die door Stage-USA worden aangeboden ontvang je een stagevergoeding. De vergoeding varieert van $300,- tot $2500 per maand. 

Naast stages bieden we ook afstudeeropdrachtentraineeships, Short Training, en een Au Pair programma aan. Vragen? Neem contact op via info@stage-usa.nl, of telefonisch via 020 68 23 026. 

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog vrijblijvend en kosteloos in via ons inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met je op om een vrijblijvend intake gesprek over Skype in te plannen. Aan de hand van dit gesprek krijg je een goed beeld van je mogelijkheden. Inschrijven en het intake gesprek zijn kosteloos en vrijblijvend! 

 

Inschrijven