clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
Gecertificeerd partner J1 sponsor

Prijzen traineeship in Amerika

 tot 6 maanden 6 - 18 maanden  
Traineeship Programma (eenmalig) €1250 €1950  

Inclusief: Traineeship, ondersteuning bij het vinden van huisvesting, het boeken van je vliegticket en het aanvragen van een verzekering en visum en onze helpdesk voorafgaand en tijdens je programma.
Exclusief: Kosten voor een J-1 visum en je vliegticket.

Vergoedingen

Tijdens het programma ontvang je ten minste het minimum loon. Bij de traineeships die worden aangeboden door Stage-USA ontvang je een maandelijks salaris van ongeveer $2500. 

Betaalmomenten

  1. Inschrijven en intakegesprek: Beide zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €450,-. Dit gebeurt pas nadat je na afloop van het intakegesprek ingestemd hebt met het opstarten van een programma. 
  2. Bemiddeling: Wanneer Stage-USA een passend programma voor je heeft gevonden en jij je goedkeuring hebt gegeven, wordt het resterend bedrag in rekening gebracht. 
  3. J-1 visum: Pas nadat wij de eerste goedkeuring vanuit de VS voor jouw visum (DS 2019 formulieren) hebben ontvangen, worden de kosten hiervoor in rekening gebracht. Vervolgens kun jij je vliegticket gaan boeken.

Kosten voor huisvesting

Stage-USA biedt begeleiding in het vinden van huisvesting. Het aanbod per Amerikaanse stad verschilt: in sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden zal je gaan wonen in een studio of een appartement. Ook de prijzen variëren, maar je kunt rekening houden met het volgende: 

  • Studentenkamer:   $500 - $700 per maand
  • Studio:                     $1000 per maand
  • Appartement:         $1500 per maand (slaapkamer/woonkamer/badkamer)
  • Hostel:                     $15 - $40 per nacht

 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven