Stappenplan Short Training Program

Het stappenplan van het Short Training programma ziet er als volgt uit:

 1. Inschrijven: Je schrijft je online in door middel van het inschrijfformulier op de website van Stage-USA. (vrijblijvend en kosteloos)
 2. Eerste contact: Je wordt benaderd door een medewerker van Stage-USA. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een intake gesprek, dit kan zowel bij ons op locatie in Amsterdam als via Skype. (vrijblijvend en kosteloos)
 3. Intake: Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en leggen wij de processen uit. Het gesprek is er ook voor bedoeld om een beter beeld van jou en je motivatie te krijgen. (vrijblijvend en kosteloos)
 4. Selectie: Aan de hand van je intake zullen we beslissen of we de daadwerkelijke een programma voor je kunnen opstarten.
 5. Program Agreement/Aanbetaling: Aan de hand van het interview wordt een program agreement opgesteld. Dit agreement is een overzicht van het exacte programma waar jij je voor inschrijft en dient getekend te worden. Om de inschrijving af te ronden vragen we om een aanbetaling, dit is een bedrag van €350,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totale bemiddelingskosten.
 6. Samenstellen documenten: Wanneer de aanbetaling is voldaan gaan we aan de slag met je CV en Motivatiebrief, Voor deze documenten krijg je voorbeelden aangeleverd welke zijn opgesteld aan de hand van de Amerikaanse standaard. Je krijgt feedback op de documenten die je aanlevert, net zo lang totdat deze aan de eisen voldoen. Je wordt gedurende deze periode door 1 van onze Amerikaanse medewerkers begeleid.
 7. Plaatsing: Aan de hand van de wensen die je tijdens het intake gesprek hebt gegeven word je geplaatst bij een bedrijf in de VS. Je ontvangt direct een bericht van Stage-USA wanneer je geplaatst bent bij een bedrijf. We zijn gemiddeld 1 tot 2 maanden bezig met de plaatsing.
 8. Contracten & betaling: Wanneer je bent geplaatst zullen de contracten getekend worden en zal je het resterende bedrag van de bemiddeling voldoen (min aanbetaling).
 9. ESTA Visum: Indien je nog niet in het bezit bent van een ESTA visum kan je deze aanvragen via de volgende link: ESTA aanvragen.
 10. Huisvesting: Als je gebruik wilt maken van de optie Gastgezin zullen wij dit volledig verzorgen. Indien je zelf huisvesting wilt regelen ontvang je hierover een informatie folder.
 11. Vlucht: Laatste stap is het boeken van je vlucht. We raden je aan je ticket pas te boeken wanneer je visum is goedgekeurd. 
Inschrijven

Vacatures

 • Content Marketing

  Do you love writing and pitching new and interesting stories to others? Are you passionated, hardworking…

  zoom
 • Software Product Engineer

  We have an open position in Software Engineering, located at the famous Silicon Valley. You will work…

  zoom
 • Junior Product Manager

  Do you aspire being a Jr. product manager, to try new mobile apps and new websites?Are you a self-starter…

  zoom
Bekijk meer vacatures

Reviews

 • J-1 Visa Quinty

  October 12th, 2018 They did everything they could do to help me and responded to my emails super quick.…

  Score 5/5
  zoom
 • J-1 Visa Danielle

  October 9th, 2018 They helped me to achieve my goal and everything went fine, step by step.

  Score 5/5
  zoom
 • Internship Tolunay

  October 8th, 2018 Stage-USA guides you through all the steps and are always very quick to respond. I…

  Score 5/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten