clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Perfecte aanvulling op je CV
people
Bedrijven door heel Amerika
certificate
Geen J1 visum vereist

Stappenplan

Zelf alles regelen voor een short training in Amerika is ingewikkeld. Zo is het benaderen van bedrijven lastig en zal je over alle benodigde documenten moeten beschikken om jouw buitenlandervaring te kunnen realiseren. Stage-USA kan dit proces voor je uit handen nemen. Bekijk hieronder ons stappenplan:

 1. Inschrijven: Je schrijft je online in door ons online inschrijfformulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en kosteloos. 
 2. Eerste contact: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Dit gesprek kan via Skype of je kunt bij ons op kantoor in het centrum van Amsterdam langskomen.
 3. Intake: Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en leggen wij de processen uit. Ook krijgen we zo een beter beeld van jou en je motivatie. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
 4. Selectie: Aan de hand van het intakegesprek zullen we beslissen of we een programma voor je kunnen opstarten. 
 5. Program Agreement & aanbetaling: Nadat je bent geselecteerd wordt een Program Agreement opgesteld: een overzicht van het exacte programma waar jij je voor inschrijft en voor tekent. Om de inschrijving af te ronden vragen we om een aanbetaling van €450,-. 
 6. Samenstellen van de documenten: Wanneer de aanbetaling is voldaan gaan we aan de slag met je CV en motivatiebrief. Voor beide documenten sturen we je voorbeelden die voldoen aan de Amerikaanse standaard. Je krijgt feedback op de documenten die je aanlevert, net zo lang totdat deze aan de eisen voldoen. Je wordt hierbij begeleid door een van onze Amerikaanse medewerkers.
 7. Plaatsing: Vervolgens gaan we bedrijven benaderen die aan jouw wensen voldoen. Zodra we een match hebben gevonden hoor je dit direct van ons. Gemiddeld zijn we ongeveer een tot twee maanden bezig met de plaatsing.
 8. Contracten & betaling: Na de plaatsing worden de contracten getekend en zal je het resterende bedrag van de bemiddeling voldoen (min aanbetaling).
 9. ESTA-visum: Vervolgens kun je het benodigde visum aanvragen. 
 10. Huisvesting: Als je gebruik wilt maken van de optie om via Stage-USA in een Amerikaans gastgezin te verblijven dan zullen wij dit volledig verzorgen. Mocht je zelf je verblijfplaats willen regelen dan ontvang je van ons een informatiefolder.
 11. Vlucht: De laatste stap is het boeken van je vlucht. We raden aan dit pas te doen wanneer je visum is goedgekeurd. 
 12. Enjoy your time working in the USA!

 Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven