clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Perfecte aanvulling op je CV
people
Bedrijven door heel Amerika
certificate
Geen J1 visum vereist

Short Training in Amerika

Lijkt het je wat om voor een korte periode mee te werken in een Amerikaans bedrijf? Als gecertificeerd en erkent bedrijf kunnen wij jou helpen om deze droom te verwezenlijken.

Tijdens een Short Training ga je gedurende een tot drie maanden fulltime vrijwillig meewerken in een bedrijf of instelling in Amerika. Je krijgt hierbij geen vergoeding voor je werkzaamheden, maar wél de kans om meer te leren, je CV te boosten en je maakt kennis met de Amerikaanse cultuur. Voor een Short Training heb je geen J-1 visum nodig, waardoor de kosten een stuk lager uitvallen dan bij een langere (afstudeer)stage of traineeship. Daarnaast kan iedereen tussen de 18 en 30 jaar oud zich hiervoor inschrijven.

Stage-USA heeft een groot partnernetwerk van organisaties die Short Trainingen aanbieden door heel Amerika en kan jou plaatsen bij o.a. de volgende richtingen:

  • Gemeenschapsontwikkeling & sociale- maatschappelijke initiatieven.
  • Onderwijsinstellingen gericht op jonge kinderen.
  • Scholen, jeugdkampen en -centra & naschoolse programma's. 
  • Radio, media, fotografie & vormgeving. 
  • Culturele instellingen. 
  • Medische- en gezondheidscentra & ouderenzorg. 
  • Instanties gericht op milieubehoud en dierenwelzijn. 
     

Huisvesting

Naast plaatsing bij een Amerikaanse organisatie, kunnen wij zorgen voor huisvesting bij een gastgezin waar je kunt verblijven en ontbijt en avondeten krijgt. Dit is veilig, betaalbaar en geeft je de mogelijkheid om nog meer te leren van de cultuur. Natuurlijk mag je ook zelf je huisvesting regelen.

Inschrijven

Je kunt je op ieder moment bij Stage-USA inschrijven voor een Short Training in Amerika. Zodra we een programma voor je hebben opgestart zijn we zijn gemiddeld een tot twee maanden bezig om jou te plaatsen bij een organisatie.

Schrijf je vandaag nog in via ons inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op om een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in te plannen, waarin we je vertellen over alle mogelijkheden. Inschrijven en het intakegesprek zijn kosteloos en vrijblijvend!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026. 

Inschrijven